1053 Bp. KOSSUTH LAJOS UTCA 12. I. EMELET
      Karcsúsító receptek otthonra

Eszközös köredzés - erő és állóképesség fejlesztés

Mottóm:
"Sosem késő elkezdeni, ha célod, hogy karcsúbb és egészségesebb legyél"

Ebben tudok segítséget nyújtani edzéseimen.


Állóképesség javító és erősítő köredzéseim programja:

Szeretettel várom a gyors kondíciójavulásra vágyó Vendégeket!

Figyelem!
Azoknak a Hölgyeknek is ajánlott, akik az utóbbi időben elhanyagolták a mozgást, mivel egyénre szabott gyakorlatokat mutatok, és így fokozatosan, hétről-hétre egyre javuló teljesítményt tapasztalsz, folyamatos sikerélményben lesz részed!

Egy kis motiváció:

Az edzésprogram megkezdése előtt az újonnan csatlakozók testzsírszázalék mérésen vehetnek részt (előzetes bejelentkezéssel), így a változás követésére lehetőség van, ez minden esetben motiválóan hat a résztvevőkre!

Ki vezeti az "Állóképesség javító és erősítő köredzést"?

Ági, a fitness edző

Pilates oktató fitnesz edző vagyok.
Nagyon fontos számomra, hogy minél több ember „szokjon rá” a mozgásra, mert hiszek abban, hogy a rendszeres sport a legfontosabb egészségünk megőrzése szempontjából!

Magamról pár szóban:

2015-ben ismerkedtem meg a Pilatessel edzésfajtával, és elvégezve a Pilates oktatói tanfolyamot, nemcsak a klasszikus Pilates, hanem a saját magam által kifejlesztett Intervall órák, Állóképesség javító és erősítő köredzések oktatását is megkezdtem.
Az Állóképesség javító és erősítő köredzés az egyik kedvencem!
5-8 fő részére szeretem leginkább tartani a fitness edzést, erre a létszámra precízen oda tudok figyelni, mindenkinek javítom a testtartását, személyes tanácsokkal látom el a tréning alatt!

Alapozó zsírégető Pilates


📞