06301945811
 Facebook
  Jelentkezem1053 Bp. KOSSUTH LAJOS UTCA 12. I. EMELET

A Pilates módszer tökéletes az erőnlét javításához, fogyókúrához, stressz ellen, mozgásszegény életmód ellen, az újrakezdéshez!

Timi
Pilates oktató, színházi táncos, táncoktató

A Pilates módszer tökéletes az erőnlét javításához, fogyókúrához, stressz ellen, mozgásszegény életmód ellen, az újrakezdéshez! A Pilates- módszer célja

A Pilates-tréning lényege a folyamatos mozgáskontroll, és a koncentráció.
Az óra ideje alatt folyamatosan figyelünk a mozgáskivitelezés precizitására, és a tudatos légzésre. Javítjuk a tartást, nyújtjuk az izomzatot , és megdolgoztatjuk a mélyen fekvő izmokat. A mozdulatok kifinomultabbakká, és kecsesebbé válnak. A Pilates a testet, és a szellemet egyaránt edzi.

Gerinctorna, Pilates, TRX, Személyi edzés, Zsírégető és Alakformáló női torna Budapest Belvárosában!

Alapelvek a Pilates tréning során:

1. Koncentráció
Nagyon fontos, hogy Pilates órán kizárd a külvilágot, és befelé, magadra figyelj! Sok pozíció már a kiinduló helyzettől olyan igényes, hogy koncentráció nélkül nem is lehetne a testet megtartani. Tudatosságot, és teljes figyelmet igényel. Minél jobban jelen tudunk lenni, annál hatékonyabbak a mozdulatok.

A Pilates módszer tökéletes az erőnlét javításához, fogyókúrához, stressz ellen, mozgásszegény életmód ellen, az újrakezdéshez! 2. Kontroll
A Pilates a kontroll művészete. A végrehajtásnál elengedhetetlen a külső kontroll, hogy a sérüléseket elkerülhessük, és a pozitív eredményt célozhassuk meg.

3. Centrum
A centrum a has, alsó háti rész, far, medence. Ezt hívjuk Pilates órán Powerhouse-nak, azaz Erőközpontnak. Ezzel tudjuk a mozdulatokat ellenőrizni, precízen kivitelezni, megtartani a belső energia által. A gyakorlatokra fordított teljes energia az Erőközpontból indul ki, és egészen kiáramlik a végtagok felé.

A Pilates módszer tökéletes az erőnlét javításához, fogyókúrához, stressz ellen, mozgásszegény életmód ellen, az újrakezdéshez! 4. Mozgásfolyamat
A rendszeres Pilates gyakorlás segít megérezni mikor mennyi energiára, milyen tempóra, mely izmokra, van szükség az óra alatt. A cél az, hogy elérjük a tökéletes mozgásfolyamatot.

5. Pontosság
A pontosság a Pilates órákon sokkal fontosabb, mint az ismétlések száma! Ezért fontos minden egyes részletre figyelni, és semmit sem kihagyni. A koncentráció a precíz és tökéletes mozgásvégrehajtásra irányul.

6. Légzés
A Pilates-tréning gyakorlatainak az összeállításánál végig figyelünk a helyes légvételre. A tüdő belsejéből induló tökéletes be- és kilégzés által a test oxigénellátása javul. A szervezetünk energiával és élettel telítődik meg. A légzés javítja a mozgás végrehajtásához szükséges koncentrációt. Ezen kívül a tudatos légzés segítségével Pilates-szel levezethetjük a stresszt, és megnyugtathatjuk a testünket!

A Pilates módszer tökéletes az erőnlét javításához, fogyókúrához, stressz ellen, mozgásszegény életmód ellen, az újrakezdéshez! Várlak szeretettel Téged is a Pilates órákon!
Gyere, és próbáld ki te is!
Garantáltan érezni fogod a mindennapokban is a Pilates órák hatását! :))

Timi

"A Pilates olyan komplex mozgásforma, amely ötvözi a "nyugati" világ anatómiai ismereteit a "keleti" mozgáskultúra egyes eszközeivel"

Gerinctorna, Pilates, TRX, Személyi edzés, Zsírégető és Alakformáló női torna Budapest Belvárosában!

Öltözet: kényelmes nadrág, póló, zokni. Cipő a Pilates órára nem szükséges.

Gerinctorna, Pilates, TRX, Személyi edzés, Zsírégető és Alakformáló női torna Budapest Belvárosában!

Gyere és ismerd meg a Pilatest a Belvárosban, alkalmazd velünk a Pilates módszert, élvezd rendszeresen a szervezetedre gyakorolt jótékony hatását!

Kattints ide, válassz megfelelő időpontot >>

Gerinctorna, Pilates, TRX, Személyi edzés, Zsírégető és Alakformáló női torna Budapest Belvárosában!

Fitness termünk címe
1053 Budapest,
Kossuth Lajos utca 12. I. emelet
Az Astoria és a Ferenciek tere között

Megközelítés >


Telefon:   

E-mail: